LOADING

Своєчасна оплата за газ – запорука комфорту й добробуту

Своєчасна оплата за газ – запорука комфорту й добробуту
ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» та «Кременчукгаз-Постачання» дякують кожному споживачу за своєчасну оплату!

Про ціну на газ

Газ – це товар. Так само, як харчі, білизна, нерухомість тощо. Якщо частина покупців бере його безплатно, то продавець вимушений захищати інтереси іншої частини – тієї, що платить.
Останнім часом вона змінюється щомісяця, а різні постачальники пропонують різні ціни. Чим дисциплінованіші будуть платники, тим більше у їх постачальника можливості здешевити газ. І навпаки – якщо дехто цього не розуміє та допускає борги, то ставить цим під удар добробут решти споживачів, бо можливості постачальника зводяться нанівець.

Коментар постачальника

«Із 1 серпня 2020 року відбулися зміни у функціонуванні ринку природного газу для побутових споживачів. А саме — відмінені спеціальні обов’язки постачальників забезпечувати населення газом, — розповідає керівник ТОВ «Кременчукгаз-постачання» Валерій Кузьмінський. – Це покладає на споживачів більшу відповідальність за сплату за газ, ніж раніше. Природний газ є звичайним товаром. А споживач мусить сумлінно виконувати обов’зки за договором постачання».

96% споживачів вчасно сплачують за газ

Вчасно сплачують за газ 96% споживачів Кременчуцького та Семенівського районів, а також міст Кременчук та Горішні Плавні.
За ІІІ квартал 2020 року лише 5780 споживачів не сплатили за газ та заборгували 405тис. грн.
Це 4% від загальної кількості споживачів, які ризикують бути відключені від споживання (а взимку це критично).
ТОВ «Кременчукгаз-Трейдінг» та «Кременчукгаз-Постачання» дякують своїм споживачам за своєчасну сплату за газ!
Адже завдяки вам, ці компанії можуть встановлювати одні з найнижчих цін на природний газ в Україні»!
Натомість збільшення заборгованості призводить до зростання цін, оскільки обидві компанії купують газ самостійно і сплачують вчасно, а ріст заборгованості буде збільшувати витрати підприємств.
Тому побутовим споживачам необхідно вчасно сплачувати за газ, щоби забезпечити себе комфортом і добробутом взимку.

Знаходимо дешевший газ і робимо його дешевшим для споживачів

Ми прагнемо залишатися максимально доступними та конкурентоспроможними учасниками газового ринку, а значить — вміло застосовувати моніторинг, приймати гнучкі рішення, локально в найкоротші терміни вирішувати питання. Зокрема, знаходимо дешевший газ і тим самим робимо його дешевшим для споживачів.
Ціни на листопад 2020 року нам вдалося знизити майже на 600 грн/1000 м3 від заявлених раніше (посилання http://kgaz.com.ua/novyny/Dlq-kremenchuzhan-znizheno-c%D1%96ni-na-gaz-u-listopad%D1%96 ), а в жовтні природний газ нашим споживачам обійшовся чи не найдешевше ніж решті українців, також завдяки зниженню ціни майже на чверть від раніше заявленої (посилання http://kgaz.com.ua/novyny/Kremenchucxk%D1%96-postachalxniki-gazu-znizili-jogo-c%D1%96nu-majzhe-na-chvertx ).
Наголошуємо, що всі побутові споживачі, які вчасно сплачують за спожитий газ, будуть безперебійно забезпечені природним газом в опалювальний період за сприятливими цінами.
Отож своєчасна оплата — це запорука комфорту й добробуту!

Latest News

Останні новини компанії